Виктор Николаев побесня: Защо 80-годишна онкоболна жена със счупена тазобедрена става не е взета в болница?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Кадър Нова Тв

Водещият на „Здравей, България“ Виктор Николаев побесня сред репортаж от Плевен. От него става ясно, че 80-годишна онкоболна жена не е приета в болница, след като е паднала вкъщи и си е счупила дясната тазобедрена става в нощта срещу Великден.

Венци Стефанов е в болницаПрезидентът на Славия Венцeслав Стефанов е постъпил по спешност в болница преди броени часове, научи…Apr 28 2021vijti.com

Дошлият екип на Спешна помощ е поставил обезболяващо на жената – аналгин. Д-р Цветков уточни, че след прегледа е установил счупването, но при такива случаи не е задължително пациентът да бъде хоспитализиран и затова е поставил обезболяващо.

На другия ден дъщерята на болната отново се е обадила на Спешна помощ, майка й е откарана в болница, където е потвърдено, че има фрактура на тазобедренета става и се налага операция.

Как може, 80-годишна онкболна жена да бъде изоставена на Великден със счупена тазобедрена става. При дошъл лекар в дома й, да не е я хоспитализират, а я обезболили. Да се чуди човек на това нещо. Близките на жената не са подали жалба, но случаят е на вниманието на здравния министър, коментира гневният Виктор Николаев.

Андрей разбрал за смъртта на любимата си в болницата, поискал първо каската ѝ (СНИМКИ)Двама младежи претърпяха тежка катастрофа на пътя Бургас-Приморско вчера. 26-годишната жена е загина…Apr 29 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!