Искате пералнята да ви служи дълго време? Тогава спрете да…

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Едва ли има съвременна жена, която може да си представи живота си без своя верен помощник – пералнята. За да може обаче да продължи да ни служи възможно най-дълго, трябва да се грижим добре за нея.

Един от най-сигурните начини да удължите живота на верния си помощник, е да слагате препарата за пране директно в барабана. Между другото, тази малка тайна ще ви помогне да постигнете още няколко важни цели.

Никога не перете дрехите си в пералнята на този режим, опасен е за здраветоЗнаехте ли, че пералнята ви може да има опасен режим, който да крие риск от разпространение на страш…Oct 1 2019vijti.com

Когато изсипваме перилния препарат в предназначеното за това отделение, с течение на времето в него се образува доста дебел слой плака.

Има места, на които тя е лесна за почистване, но вътре мисията си е просто невъзможна.  В резултат на това тръбите, през които водата влиза в машината, се запушват, двигателят прегрява и пералнята се чупи.

Тогава започваме да търсим причините за проблема, викаме майстор и плащаме куп пари за ремонт. А след това отново повтаряме грешките си, докато не се наложи да си купим нова пералня, защото старата повече не може да се поправя.

Между другото, правилното зареждане на праха влияе не само на продължителността на живот на машината, но и на състоянието на самото пране.

Въпросът е не само в това колко добре ще бъдат почистени мръсните дрехи, въпреки че, когато препаратът се изсипе директно в барабана, петната се премахват много по-добре.

Много е важно какво ще е състоянието на тъканта след изпирането. Не трябва просто слагате почистващия препарат вътре. В този случай някои частици могат да не се разтворят напълно и да повредят влакната на тъканите.

Затова преди да поставите праха вътре, трябва да го смесите с вода, да разбъркате добре и след това да го изсипете върху дрехите.

Опитайте да добавите почистващия препарат директно в машината, а не в отделението. Резултатите със сигурност ще ви зарадват!

Направете го още от днес: 8 причини да започнете да слагате оцет в пералнятаДоста често започнахме да чуваме, че прахът е вреден за здравето ни . Повечето от съществуващите про…Sep 8 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!