Помните ли Пацо от Биг Брадър? Няма да го познаете днес, има съпруга-красавица (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Може би си спомняте един от най-емблематичните участници в риалитито “ Биг Брадър “ през далечната 2006 г. – Панайот Кючуков , по-известен като Пацо .

Той е една от най-колоритните личности, прекрачвали прага на къщата на „Големия брат“, станал известен със своята страст към футбола и жените.

Днес, 15 години по-късно, всичко изглежда доста по-различно в живота на Пацо. Сега той е по-голям не само на години, но и разбиранията му за живота са се променили доста повече. В наши дни Панайот е щастлив татко на прекрасно момиченце, която се казва Никол и е от неговата съпруга Рени.

Пацо от Биг Брадър семейство

Жената на Пацо е изключително красива, а малкото им момиченце е одрала кожата на майка си. Самият той е споделял в интервю, че малката Никол доста прилича на майка си.

В професионален план Пацо е управител на Дневен център за деца и младежи с увреждания в Гълъбово, откъдето е родом. Първото му висше образование е именно социални дейности и тази работа определено му е била доста на сърце. Любовта към футбола е останала, но не се занимава много активно, понякога участва в благотворителни мачове, пише „Вбокс“.

Фики става татко за втори път – ето красивата му бременна съпруга (Снимки): Победителят в миналия сезон на „Като две капки вода“ и любимец на публиката Фиĸи Cтopapo крие щаст…Feb 27 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!