Направете си тези красиви и различни великденски яйца с тази техника с хартия

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Боядисайте великденските яйца с хартия!
Тези боядисани великденски яйца бяха толкова лесни за правене! Трябва да призная, бях малко изнервена от идеята да завържа нещо, изглеждаше сложно и се притеснявах да не изцапам повърхностите около мен. Но знаете ли какво? Това не беше нито едно от тези неща! Докато носите гумени ръкавици … това въобще не е проблем.

Какво ще се случи с яйцата, ако едновременно ги боядисаме с куркума и лукКак да си боядисаме натурално яйцата без излишни и вредни химикали Боядисването на великденски яйца …Apr 22 2021vijti.com

Ето какво ще ви трябва:

Твърдо сварени яйца

Оцветители за храна

Хартиени кърпи за ръце

Бутилка спрей с вода

Вентилатор (ако искате по-бързо да имате готови сухи яйца)

Сварете яйцата. Знаете ли, че можете да направите твърдо сварени яйца, като ги изпечете във фурната !? Правя го от около 3 години и никога не съм имала нито едно пукнато яйце!

След като яйцата изстинат, разделете хартиените кърпи на малки участъци и поставете яйцето в средата.

Съберете хартиената кърпа около яйцето, така че да е напълно покрито. Завъртете края колкото е възможно по-плътно и го закрепете с миниатюрна ластик. Ползвам ластици за коса.

Изстискайте капки хранителни оцветители директно върху хартиената кърпа.

Вероятно ще искате да държите яйцето в ръка. Бих имала нужда от трета ръка, за да си направя снимка, която правя, така че това беше най-доброто, което можех да направя. Все пак разбирате идеята. Опитайте се да отделите капките, така че да има някакво бяло пространство между тях. Определено не е нужно да оставяте пространството, но това помага да не се смесват цветовете напълно един с друг, ако оставите малко място.

Вземете бутилката си с вода и напръскайте малко количество вода в средата на всяка от капките. Ако все още можете да видите места от бяла хартия, яйцето отдолу ще бъде бяло в тази област, така че продължавайте да пръскате, докато хартиената кърпа не се оцвети напълно. Но имайте предвид, колкото повече вода напръскате, толкова по-малко ярък ще бъде цветът върху яйцето. Това е баланс.

Внимателно изстискайте яйцето над мивката, ако има допълнителна вода. Дори и да няма, го притиснете внимателно, за да сте сигурни, че цветовете на хартиената кърпа се прехвърлят върху яйцето отдолу.

Ето защо искате да носите гумени ръкавици. Поставете яйцата в стъклен съд или върху хартия за печене, за да изсъхнат. Бях нетърпелива, така че насочих вентилатор на масата директно към яйцата и те бяха напълно изсъхнали за около 3 часа. Определено ви препоръчвам да направите същото, в противен случай ще трябва да ги оставите за една нощ да изсъхнат.

Какво има вътре? Развълнуван ли си? Защото аз бях доста развълнувана …

Цветовете на великденските яйца се получиха ярки и красиви и въпреки че използвах една и съща техника върху всички тях, всяко яйце изглеждаше напълно различно.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!