Яна Маринова скочи на турските сапунки: Не може децата ни да гледат тези сериали!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тя не е доволна от липсата на подкрепа от страна на държавата към българското филмово изкуство

Яна Маринова е недоволна, че няма български качествени филми и вместо тях масово се гледат турски сериали.

Яна Маринова си пусна снимка без капка грим и определено събра всички овацииЯна Маринова събра всички овации със снимката, която си пусна без капка грим- натурална, усмихната, …Feb 22 2021vijti.com

„Трябва да се правят филми във всички жанрове. Нали разбирате, че не може децата ни да гледат турски сериали и да изграждат ценностна система. Нямам нищо против почитателите им, но това не може да определя нашето самосъзнание. През последните 25 години няма филм, с който да се гордеем“, заявява актрисата.

Тя не е доволна от липсата на подкрепа от страна на държавата към българското филмово изкуство, писа „България Днес“. С тъга припомня най-добрите български филми като „Осъдени души“, „Време разделно“, „Една жена на 33“, както и детските „Войната на таралежите“, „Васко да Гама от село Рупча“, „Спас и Нели“.

„Тези филми са направени с подкрепата, на цялата държава, на целия държавен апарат. Реално като бюджет сега се равняват на десетки милиони левове. Това е единственият начин да се правят качествени филми, като бъдат подкрепени изцяло от държавата“, казва Яна Маринова.

Яна Маринова трогна феновете си със снимка със сина сиАктрисата рядко споделя семейни фотоси Актрисата Яна Маринова изненада феновете си и публикува семей…Dec 30 2019vijti.com


Източник: flagman

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!