Нана Гладуиш в емоционална изповед: Не съм загубила апетита към живот

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Водещата на „Съдебен спор“ Нaнa Глaдуиш мина през истински ад, но пък показа истинска воля за живот и вдъхна надежда на много други жени в нейното положение, пишат от show.blitz.bg. Напук на коварната болест, с която се сблъска, тя доказа, че нищо не може да я спре в борбата за живот. Навръх своя 47-и рожден ден тв звездата направи емоционално признание за битката между живота и смъртта, след като бе диагностицирана с рак на гърдата.

Нана Гладуиш: Любовта на семейството ми и работата ме спасиха от рака на гърдата (ВИДЕО)„Синът ми беше на 2 години и 7 месеца, когато ме диагностицираха с рак на гърдата за първи път. Аз б…Oct 22 2020vijti.com

„Днес ставам на 47 г. и се чувствам изненадващо добре. Не съм загубила апетит … и към живота. Нямам намерение да спирам, мислете му … с пожеланията.
Днес си пожелах слънчев ден и го получих“, пише Нана под фотоса, направен в деня на нейния рожден ден.

Мaлкo пo-рaнo Глaдуиш oтпрaзнувa гoдишнинaтa oт cвaтбaтa ? c мъжa дo нeя – Джoнaтaн. „Нa 1 aприл 2007 гoдинa aз и Джoнaтaн cтaнaхмe ceмeйcтвo. Днec, 14 гoдини пo-къcнo, прoдължaвaмe дa ce рaдвaмe нa живoтa зaeднo cъc cинa ни Джeйcън и дa мeчтaeм“, cпoдeли тoгaвa тя. Вoдeщaтa мнoгo пъти кaзвaлa, чe чoвeк трябвa дa ce бoри зa тoвa, кoeтo имa и дa нe ce прeдaвa, нo и дa нe cи прaви мнoгo плaнoвe, зaщoтo нe знae кaквo щe му ce cлучи нa другия дeн.

Нана Гладуиш е българска телевизионна водеща. На телевизионната аудитория става известна с предаванията „Сблъсък“ и „@. Знам“ (кльомба точка знам) по bTV, а години по-късно се утвърждава като водеща със „Станция Нова“ и „Съдебен спор“ по Нова телевизия.

Нана Гладуиш е родена на 6 април 1974 г. във Варна с фамилно име Стефанова. Своето образование започва в музикалното училище във Варна и завършва през 1993 г. Тя обаче не вижда възможно развитието си като музикант и започва работа в Радио Варна и Радио Bravo FM. След известно време изявява желание да учи отново и записва поведенчески и социални науки в Нов български университет, но се преориентира към политика и масови комуникации. В крайна сметка не завършва и днес дори не е запозната със статута на студентските си права.

Дебюта си на малък екран осъществява в телевизия ММ, чийто програмен мениджър става впоследствие. Професионалният й път минава и през радиостанциите „Тангра“ и „Витоша“. Води предаването „@.Знам“ по частната bTV, с което си спечелва сърцата на малките зрители: в предаването носи вързана на опашка коса, облечена е в гащеризон и раздава награди за верни отговори. В предаването „Сблъсък“ по същата телевизия, което също се радва на зрителски интерес, журира позициите на „враждуващите“ лагери. Решава да се премести в „Станция Нова“ на Нова телевизия, където остава и до днес като водеща на реалити предаването „Съдебен спор“.

През 2005 г. се запознава със седемнадесет години по-възрастния Джонатан Гладуиш на барбекю по случай Деня на независимостта в резиденция „Лозенец“. Нана получава предложение за брак година и половина след запознанството им, което приема след едноседмично обмисляне. Следва пътуване към Варна, където Джонатан иска ръката на Нана от баща ?, като се обръща към него с предварително отрепетирана реч на български език. Сватбената им церемония се състои на датата 1 април 2007 г. Между две предавания на „Сблъсък“, като по искане на булката това става в присъствието на само двама свидетели. „Аз не обичам сватбите с всичките мурафети и традиции, не обичам даже да ходя на сватби“, споделя тя. През 2009 г. им се ражда син, когото кръщават Джейсън.

През 2012 г. Нана споделя в ефир за болестта си. Към онзи момент лекарите не са успели да установят къде се намира ракът. След неуспешна интервенция в Израел се доверява на българските лекари, които все пак успяват да я излекуват. Оказва се, че туморът се намира в гърдата ? и е премахнат чрез лека интервенция. Назначена ? е лъчетерапия, която да подсигури пълното възстановяване на известната водеща. По-късно започва да приема укрепващи медикаменти и не изпитва болки, а скоро състоянието ? вече е стабилизирано. За нея лекарите казват: „С нея се случва наистина чудо – организмът ? е здрав, няма и помен от ракови клетки“. И отново рак на гърдата, но на другата гърда. Това съобщи Нана в предаването си.

Няма ли край? Жестока драма в семейството на Нана ГладуишТрудностите в живота на Нана Гладуиш нямат край. Преди дни водещата изрази твърдата си позиция за из…Apr 17 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!