Муки се страхува за наследството на Стоянка Мутафова

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Нови тревоги има дъщерята на Стоянка Мутафова. Мария Грубешлиева била силно притеснена каква ще бъде съдбата на имотите и банковите спестявания, които майка й остави след смъртта си.
Муки, която преди броени дни навърши 70 години, няма свои наследници. С надпредването на ЕГН-то в главата й започнали да се прокрадват тъмни мисли и терзанията при кого ще отиде имането на Стояна не й давали мира.

Ето кой ще наследи имането на Стоянка Мутафова след МукиКонстантин Мутафов, племенникът на великата Стояна, е предчувствал смъртта на леля си. Синът на Руме…Feb 27 2021vijti.com

Най-големият страх на Грубешлиева бил то да не отиде в ръцете на нейния полубрат, който живее в Америка. Двамата изобщо не мелят брашно, а за всичките години, в които знаят за съществуването си, са се чували само няколко пъти, съобщава „Ретро“. За последно той й се обадил месец след смъртта на Мутафова, за да изкаже съболезнования, но Муки не се трогнала от закъснелия жест.

Всъщност Божил, както се казва братът на Грубешлиева, е единственият й жив роднина. Той е дете на татко й Леонид Грубешлиев от друга жена. Конфликтът между двамата възникнал отдавна заради наследството, което баща им им оставил след смъртта си. Тъй като последните си години на тази земя Леонид изкарал в Америка заедно със сина си, Божил взел цялото наследство, възлизащо на хиляди долари, вложени в банкови влогове, както и в имоти.

Името на Муки, макар тя също да била пълноправен наследник, не присъствало в завещанието на баща й и така тя останала без пукнат лев от него след кончината му. Грубешлиева се надявала брат й на добра воля да й предложи да си поделят имането, но това не се случило. През годините тя е осъществявала връзка с родственика си, който живее в Америка, но до споразумение относно парите на раздора така и не се стигнало.

Муки не крие, че не е обичала биологичния си баща, а за свой такъв е приемала Нейчо Попов, който я отгледал с любов, отдаденост и внимание. Миналата година тя се пребори да го направи посмъртно почетен гражданин на родния му Бургас, а на общия им гроб със Стоянка сложи тяхна снимка заедно.

Племенникът на Стоянка Мутафова в лудницаАко беше жива, на 2 февруари театралната легенда Стоянка Мутафова щеше да навърши 99 години. Тя ни н…Feb 2 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!