Прочутата астроложка Алена ни стопли душите: Пандемията приключва това лято

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Обичайте се, дарявайте обич, казвайте благодаря, прости и прощавам“ – даде своя съвет за 2021 г. астроложката Алена в предаването „Тази събота“. Според нея, ако отношения между млади и стари се изгладят, ще ни е по-лесно, иначе хората сами ще си навредят.

„Най-неприятната прогноза е, че има война между поколенията, които живеят в един дом. Млади и стари не могат да се сработят, защото имат различна визия как трябва да се пазим. Вирусът си кръжи, взе много да ни обича – не само в България, а по цялата планета“ – казва тя.

Ето го семейството на Алена (Уникални снимки)Топастроложката Светлана Тилкова – Алена, е сред най-обичаните тв звезди у нас, но умело крие най-бл…Mar 20 2021vijti.com

Въпреки това оптимистичната прогноза на астроложката е, че до края на лятото пандемията може да приключи. Важно е обаче да се овладее хаосът. „От април до края на юни трябва да сме много предпазливи. Планетите вещаят хаос в отношенията и политическата обстановка. Имаме възможност да го блокираме и това да не ни се случи.

Ако стане така, до края на лятото пандемията би трябвало да е приключила“ – дава оптимистичната си прогноза тя. И уточнява, че всичко зависи от разума и отговорността на хората. Всъщност първата прогноза за край на пандемията на астроложката е била за август 2020 г.

Това не се е случило заради отварянето на заведенията, неспазването на дистанцията и нарушаването на мерките не само в България, но и навсякъде по света. От астрологична гледна точна този период е бил благоприятен за овладяване на пандемията.

Коронавирусът в България: Ангелов обяви три сценария за колективен имунитет

Министърът на здравеопазването в оставка проф. Костадин Ангеловобяви три сценария за придобиване на колективен имунитет: оптимистичен (края на юни), реалистичен (в края на юли) и песимистичен (в края на август). „Справяме се и с третата вълна от коронавирус, което показва, че мерките, които бяха взети, имаха своя ефект. Здравната ни система устоя въпреки големия натиск“, заяви Ангелов на брифинг за актуалната епидемична обстановка и въведените противоепидемични мерки в страната.

Редовният брифинг в четвъртък беше отложен заради тържественото заседание на новия парламент, а по-късно вечерта националният оперативн щаб беше разформирован.
Обърнахме тенденцията в съотношението между излекувани и новозаразени. Намалява заетостта на леглата в болниците, заяви Ангелов и съобщи данните от Единния информационен портал.

България върви към край на третата вълна

Главният държавен здравен инспектор Ангел Кунчев съобщи, че за последните 14 дни България се намира на 11-о място в Европейския съюз и на 4-о на Балканите след Турция, Сърбия и Северна Македония. „По смъртност запазваме второ място и в ЕС и на Балканския полуостров, съответно след Унгария и Република Северна Македония“, каза той.

По думите му разликите между отделните области в страната вече не са толкова драстично. Най-висока остава заболеваемостта в София-град, Варна, Русе, Перник, София-област, Бургас. Най-ниско остава разпространението на коронавирус в областите Видин, Разград, Кърджали, Пазарджик и Габрово.

„Спадът в заболеваемостта продължава трета седмица с еднакъв темп и ако се запази, вървим към край на третата вълна, но все още сме далеч от нормалното“, коментира Кунчев. По думите му при смъртността все още не се отчита намаляване, тъй като тя изостава със седмица-две от случаите.

Изпитите след 7 и 12 клас ще се проведат по график

Изпитите от националното външно оценяване за 7 клас и държавните зрелостни изпити ще се проведат присъствено и по график и няма да бъдат отменени теми. Това потвърдиха пред „Дневник“ от Министерството на науката и образованието (МОН).“Няма предпоставки за отпадане на учебен материал за всички изпити и класове“, заяви образователният министър Красимир Вълчев в интервю за Би Ти Ви.

Алена ни стресна с мрачна прогноза: Порои и наводнения у нас до края на мартПороите и наводненията през първия месец на пролетта отново заплашват градове и села. Нептун е в Риб…Mar 11 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!