Три дни на супичка и тялото само започва да гори всичко излишно! Пречиства, тонизира, вталява:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

Пролетта е времето, когато най-често се сещаме, че тялото ни се нуждае от „основно почистване“. Обездвижването и похапването на повечко и нездравословни храни зимно време неминуемо се отразяват на килограмите и тонуса ни, затова е толкова важно през пролетта да започнем „на чисто“, а какъв по-добър начин от едно пролетно пречистване ?

За целта ви предлагаме да опитате тридневен режим на пречистване , при който можете да ядете колкото си искате…  супа ! Да – супа, в крайна сметка това е отлична храна, която ще премахне токсините от тялото и ще му осигури всички необходими хранителни вещества.

диета със супа

Ето и основните предимства на тридневната диета със супа :

– ще се подобри работата на лимфната система, белите дробове, червата, бъбреците, черния дроб и кожата;

– ще се нормализира храносмилането и ще се повиши имунитета;

– влакната в супата подобряват метаболизма, понижават кръвната захар;

– ще почувствате прилив на енергия, освен това, ще загубите няколко килограма.

Програмата за прочистване със супа може да бъде вашата първа стъпка към здравословно хранене.

Ето ги и основните правила, които трябва да спазвате през тези три денонощия:

купа със супа

  • Продължителността на тази диета е от 1 до 3 дни. Можете да я повторите след месец и всеки ден да консумирате от 5 до 6 чинии супа.
  • Освен зеленчуци добавяйте и любимите си подправки и билки към супата.

жена готви

  • По време на диетата за пречистване пийте много вода, за да отстраните токсините от тялото.
  • Пригответе супата ден преди да започнете диетата.

По време на диетата не можете да ядете нищо друго освен супа – която можете да поглъщате в каквото и да е количество. Количеството на съставките в супата регулирайте по ваше усмотрение.

Ето 3 от най-добрите рецепти за пречистващи супи, които можете да редувате по време на диетата:

супа леща

Супа от леща

Загрейте малко масло в тенджера, добавете нарязаните зеленчуци – картофи, ябълка, моркови и лук, запържете ги на слаб огън за 10 минути. След това налейте бульона и добавете леща, джинджифил, кимион, чили на прах, червен пипер. Оставете супата да поври за още 30 минути или докато зеленчуците се сварят напълно. Посолете на вкус и можете да я пасирате в блендер.

супа броколи

Супа от броколи

Нагрейте малко масло в тенджера, добавете броколи, нарязани целина и лук. Запържете зеленчуците на слаб огън за 5 минути, след което сипете зеленчуков бульон в тенджерата. Варите супата до готовност на зеленчуците. Посолете и поръсете с черен пипер на вкус и добавете любимите си билкови подправки. Можете да пасирате супата в блендер на пюре и така да стане крем супа от броколи.

морковена супа

Морковена супа

Сипете зеленчуков бульон в тенджера, добавете нарязаните зеленчуци в него – моркови, джинджифил, чесън. Оставете да заври и да се задушава на слаб огън. Запържете лука в малко масло до златистокафяв цвят и го добавете към зеленчуците, оставете да се вари за 10 минути. Посолете, поръсете с черен пипер на вкус и добавете любимите си билкови подправки, можете да пасирате в блендер.

Супа от прилепи може да е причинила епидемията от коронавирусРазпространението на смъртоносния коронавирус може да се дължи на консумация на супа от прилепи. Тов…Jan 24 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!