Плевнелиев за „Има такъв народ“: Популисти! Народът е излъган!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]


„Това, което лично ме разочарова като държавен глава, е заявката за конфронтация, заявката за кратък живот на това Народно събрание и отказът от популистката партия „Има такъв народ“ да застане зад най-важното си искане – за мажоритарен вот“, каза в кулоарите на парламента Росен Плевнелиев, президент на България (2012-2017).

Плевнелиев: Чух се с Бойко Борисов, подготвя изненада за ново правителствоЕдин от бившите президенти на България хвърли бомбата. Росен Плевнелиев обяви, че е разговарял с Бой…Apr 11 2021vijti.com

„Тук вече българският народ може да се чувства дълбоко излъган, но това правят популистите“, допълни той.

„Видяхме неспазване на конституцията, което считам, че е истински повод да се притесняваме. Много малко изказвания по същество, много популизъм“, на мнение е Плевнелиев.

По отношение на словото на президента Румен Радев той коментира, че е изрекъл „тежки думи“, а също е имало и конфронтация с управляващите.

„Един стандартен популизъм, който той прие като своя идеология още от ден първи. И отново нищо конкретно. Когато президентът прекрачи всички граници, дори не спазва и конституцията. Чухте как всички се кълнат във върховенството на закона, но конституцията не се спазва от държавния глава“, заяви Росен Плевнелиев.

Братът на Плевнелиев не му говори заради Деси БановаЕкспрезидентът Росен Плевнелиев може да не се отличава с твърде забележителна осанка, но е плейбой №…Apr 2 2021vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!