Ето как изглеждат в действителност приказно красивите турски булки (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Дори и да не сте ходили никога в Турция, със сигурност сте виждали турските булки , прочути с красотата си – в сериалите, по вестниците, в Интернет… И докато модата днес е продиктувана от естествената красота и простотата, то всички тези догми се унищожават под желанието на турските булки да изглеждат уникални. Посещаващи професионалисти, те буквално извайват ново лице, за да бъдат най-красивите на празника си.

Ето как изглеждат в действителност приказно красивите турски булки и малките им тайни за красота :

Контуриране

турска булка

След нанасяне на грима момичето става неузнаваемо. С помощта на техниката контуриране скулите й са подчертани, лицето – удължено, а очите й – визуално увеличени.

Лисичи поглед

лисичи поглед

Много популярна тенденция, и не само за сватби. Момичетата посещават козметици, за да постигнат този резултат. Въпреки това, изобщо не е необходимо да се предприемат такива рискови мерки. Няколко щриха с четката по лицето и  можете да направите всяка магия.

Акцент върху миглите

акцент върху миглите

В името на празника много жени намират спасение във фалшивите мигли. Кръговете под очите изобщо не са проблем – коректорът маскира несъвършенствата за нула време.

Проблемна кожа

проблемна кожа маскиране

Дори акнето може да се скрие под дебел слой фон дьо тен. Основното нещо е да не се увличате често с това, за да не навредите още повече.

Увеличаване на устните

подчертаване на устните

Без да прибягвате до услугите на козметолози, можете да направите устните си по-изразителни с молив. Просто трябва да се приложи точно над контура.

Детайлите са всичко

турска булка

Дори израсналата коса и изпъкналите ноздри могат да бъдат красиво туширани с добри сенки и отенъци. Тогава сватбените снимки ще топлят душата ви през целия ви живот.

Любовен триъгълник с военни и красива учителка завършва с 4 трупаЛюбовен триъгълник между капитан пред развод – командир на граничната застава край кирковското село …Mar 5 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!