Марта Вачкова откровена до болка: Не вярвам и дума на Слави Трифонов

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Не вярвам и дума на Слави Трифонов. Като цяло в политиците не вярвам, нямам светъл пример и това е много тъжно. От известно време обаче и на хората много не вярвам“, обяви актрисата Марта Вачкова, отговаряйки на въпроси на фенове в нета. Марта приключи със снимките в последния сезон на „Откраднат живот“ само преди дни. „Само като си помисля, че го няма филмът и сякаш не мога да се разделя със сестра Жекова, тя е част от мен.

ВЪПРЕКИ МЕРКИТЕ: Слави Трифонов организира концерт в Арена Армеец (ВИДЕО) Слави Трифонов и Ку-ку бенд ще направят концерт на 2-ри април от 20 часа в зала „Арена Армеец“ в С…Mar 29 2021vijti.com

В продължение на пет години аз живеех два живота. Не знам дали това няма да се окаже последната ми работа. Много обичах да чета сценариите си, да си уча репликите, но пък и сега чакам да дойде топлото време, за да си отида в село Бойковец в Етрополския балкан на вилата. Там се раждам отново“, допълва Вачкова, цитирана от вестник „България днес“.

Покрай пандемията любимата актриса на хората чете повече и прекарва време само с любимите си хора. „Намалявам броя на хората, с които общувам, и чакам да преминат нещата. Иначе извън сериала играя в Плевенския театър в „Рейс“ на Станислав Стратиев и в „Секс комедия в лятна нощ“ по Уди Алън – с прекрасни колеги, но сега няма постановки“, тъжна е Марта.

В главата на актрисата напоследък най-често е покойният й баща Григор Вачков. Догодина се навършват 90 години от рождението му. „Постоянно се допитвам до него как би реагирал, какво би направил и казал. Той е моят коректив. Щом ми се случи нещо хубаво, знам, че той се е погрижил за мен и постоянно му благодаря. Днес той би бил много притеснен от тая материална лудост, която ни е обхванала.

Всички игри биха го отвращавали – и в политиката, и в лицемерието между хората. Аз цял живот ще бъда в неговата божествена сянка. Сянка обаче не в която не се виждаш, а в която си на хладина, едно спокойствие, сигурност, любов. Всичко това той ми го е дал, както и майка ми. Щастлив човек съм“, споделя Марта Вачкова.

Бивш гард на Георги Илиев от ВИС: Слави Трифонов е момче за всичко на мутрите!„Слави Трифонов ли? Той е наше момче. Всъщност дори е наш продукт. Беше ни удобен, а и ние на него. …Mar 26 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!