Ето го милионера, когото Мария Бакалова заряза заради киното СНИМКА

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Мария Бакалова определено отново ще прикове вниманието с тази история, но както се казва – съдбата я е орисала да е под светлините на прожекторите.

Младата актриса, номинирана за „Оскар“, преди години е имала възможност да преобърне из основи живота си, като се врече във вярност на милионер. Тогавашният й приятел, с когото имала двегодишна връзка, бил син на един от крупните строителни магнати в родния й Бургас. Раздялата им се случва, защото тя избира да се посвети на кариерата си.

Фотосът е достъпен в профила на младата ни актриса, а в един от коментарите под него самата тя го определя като „най-прекрасното момче“. Името му е Павел Кралев. Двамата се запознават още като деца, били заедно в последните години в средното училище.

И въпреки завидните финансови възможности на Павел, Мария не била от жените, които избират парите пред мечтите си. Нещо повече – докато е била негова приятелка тя не е искала от него нито да я издържа, нито да й купува дрехи и скъпи подаръци. Отношенията им били като на всяка нормална двойка тийнейджъри, пише „Уикенд“./show.blitz.bg

СНИМКА >>> ТУК

Копринка размаза Мария Бакалова: Тя е дъно, ниво „Меден рудник“След като учителят по актьорско майсторство на бургазлийката Мария Бакалова – Иван Добчев, се изказа…Mar 8 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!