Захариева: Що за същество трябва да си, за да разпънеш черен чаршаф пред дома на Борисов

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Що за … същество трябва да си, за да разпънеш черен чаршаф пред родния дом на човек? Пред дома, в който живеят децата и внуците му? Ето това е мутренско поведение!!! Това е фашизъм! Това е границата с геноцида, бесилките и ковчезите! Не, това не е демокрация. Това е цинизъм!

Протестиращи опънаха черен чаршаф пред дома на БорисовПротестиращи от Системата ни убива отново са пред дома на премиера Бойко Борисов в Банкя. Те са опън…Mar 28 2021vijti.com

И не, това не са нормално протестиращи … хора, това са куклите на конци на истинските мутри и на мафията! Системата ни убива, не знам как имате очи да гледате семейства си, след като се продадохте. С черните савани на мутрите и с жаждата за смърт – Вие сте символ на задкулисието!“. Това коментира в социалните мрежи вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева.

Протестиращи от Системата ни убива отново са пред дома на премиера Бойко Борисов в Банкя. Те са опънали черен транспарант на улицата, на която живее.

Те са озвучени с тъпани и мегафони. Присъстващите пожелаха на лидера на ГЕРБ след изборите да се срещне „не с Гешев, а с истински прокурор“, а след това с честен съдия, а по-късно и с бай Ставри.

Последваха скандирания „Достойна присъда“, „Долу ГЕРБ“, „Оставка и затвор“.

Ясновидката Николета: През октомври Бойко Борисов ще трябва да избира между смъртта и затвора!Бойко Борисов го чака тежко бъдеще, убедена е родна ясновидка! Известната пророчица Николета Йордано…Mar 28 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!