Мерките ще са за за цялата страна-Ето колко време ще са

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Решението за затягане на мерките в София и страната ще бъде обявено на редовния брифинг на НОЩ в четвъртък. Решенията ще влязат в сила най-вероятно в събота – за София, а за страната – в понеделник.

Премиерът за новото затягане на мерките: Изборите идват и си отиват, но животът и здравето са основна задача! По-рано днес бе проведено работно съвещание на премиера Бойко Борисов с НОЩ, на което бе обсъдена …Mar 9 2021vijti.com

Това обяви на брифинг доц. Ангел Кунчев след заседание на Столичния оперативен щаб за ограничителни мерки в София, където само за последното денонощие бяха регистрирани 1116 новозараразени с COVID-19 от общо 4637 за цялата страна.

„Мисля, че е назрял моментът за национално решение“, заяви държавният здравен инспектор доц. Кунчев. „Основното, което целим, е да избегне възможността за предаване на вируса. За всички вече е ясно, че той се предава по-лесно и на по-малки възрасти. Заповедта трябва да излезе до няколко дни, тя трябва да е с минимален срок от 2 седмици“, добави той.

Очаквайте подробности.
ВИДЕО>>>>> ТУК
[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!