E, вярвате или не, изпускането на газове е ключът към щастлива и дълготрайна връзка.

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

За това имаме добри новини за партньори, които пускат газове /флатуленция/в близост един до друг:

Ако пръцкате пред партньора си, ние имаме добри новини за вас, защото изглежда, че ​​двамата ще бъдете много щастливи за дълго време.

Оказва се, че пускането на газове пред партньора ви всъщност е наистина нещо изключително положително за връзката ви и знаем, че ще има хора, които доста ще се радват на тази новина.

Даяна Ханджиева и Данчо от „Фермата” вече са двойкаСлед сапунения сериал, който сътвориха във „Фермата”, Даяна Ханджиева и българският Дейвид Копърфийл…Jan 2 2021vijti.com

Изследователите вярват, че пърденето пред партньора ви всъщност е добро и полезно нещо.

Изпускането на газове ви сближава, изграждате доверие един към друг и отваряте изцяло ново ниво на взаимоотношенията си.

В книгата си известната авторка Лия Десесар разказа за първото си случайно пръцване пред съпруга си и много ясно си спомня този момент.

  • Очевидно първата мисъл на съпруга й, след като я чу, беше: „Искам да се омъжа за тази жена.“
  • Чувстваше се по-близо до нея и оценяваше факта, че тя го  е допуснала в личното си пространство, което го накара да си помисли, че винаги ще бъде с нея.

Пускането на газове пред партньора ви показва, че не се страхувате да покажете истинската си същност.

Може да е неудобно и неприятно, но в дългосрочен план това е нещо добро

Всъщност, пускането на газове попада в категорията на „неприятните неща“, които никой не иска да прави открито пред партньора си, заради страха да изглежда глупаво или да не го впечатли и разочарова.

Но правейки тези неща, които изграждат доверие във връзката и ако ви е удобно да пръцнете пред своя съпруг, това показва, че не се страхувате да покажете истинската си същност.

Точно както се смееш, плачеш или преяждаш с чипс например, изпускането на газове е само едно от онези неща, които трябва да бъдат нормални.

Така че следващия път, когато някой от вас си позволи да пръдне, помислете за него повече като за „любовно пуууф“ и го приемете за здравословна част от вашата връзка.

Децата на тази двойка възхитиха целия свят: с право ли ги смятат за най-красиви? Вижте сами (Снимки) Децата са съкровищата на този свят. Затова не можем да ги делим на красиви и грозни – всички са пр…Dec 22 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!