Глория качи първа снимка с внучката си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Радостта на Глория не спира, отскоро поп-фолк певицата е баба и по всичко личи, че много се наслаждава на новото си амплоа. Преди дни дъщеря ѝ Симона и внучката ѝ Галина бяха изписани от болницата след раждането и вече са у дома.

Глория посрещна дъщеря си и внучето си от болницатаПевицата Глория посрещна дъщеря си и новороденото ѝ внуче, което носи нейното име. На 25 февруари Си…Mar 2 2021vijti.com

Щастливата баба посрещна момиченцето, кръстено на нея, с огромни букети. Днес тя качи и първия фотос на малката Галина. На нея двете са се хванали за ръце, а статусът гласи “истинска любов”.

Симона Загорова пък благодари на последователите си в Instagram за чудесните пожелания, които семейството е получило. „Благодарим на всички от сърце за невероятните пожелания и поздрави по случаи раждането на нашата дъщеря! Както и за красивите цветя, бонбони, подаръци от всички близки и приятели! Обичаме ви! От мама, тати и бебе Галина” – написа тя.

Повече четете ТУК

Зетят на Глория гръмна марково шампанско за 300 лв пред родилното, а поп-фолкът се изреди да честити (Снимки): Само преди 2 дни поп фолк-дивата Глория стана баба , а щастливата новина обяви тя в социалните мре…Feb 27 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!