Сашка Васева живее в кошмар, вече има 100% слепота

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В истински кошмар се е превърнал животът на популярната фолк звезда от близкото минало Сашка Васева. Изпълнителката на неостаряващия шлагер „Левовете в марки“ страда от атрофия на очния нерв и вече е загубила напълно способността си да вижда – има 100% слепота.

Софи Маринова и колеги помогнаха на Сашка Васева за важна операцияПреди няколко месеца Сашка Васева стартира кампания за набиране на средства, които са ѝ нужни за опе…Aug 19 2020vijti.com

Надеждата ѝ, че отново ще прогледне, е все по-нищожна, тъй като за лечението ѝ е нужна огромна сума, с която Васева не разполага и за, която вече не вярва, че ще събере.

Въпреки трудното си положение и изпитанието, през което преминава, Дупнишката Мадона казва, че ще продължава да пее.

„Имам намерение да продължа да пея, не ми пречи това, че съм сляпа. Има много слепи певци. Не съм се отказала от пеенето. Но не съм имала участия от началото на пандемията. Преди това ме канеха. Вече не мога нито да чета, нито да пиша, нито пък да набирам цифрите на телефона си, когато трябва да се обадя на някого. Знаете преди време колко активна бях в социалните мрежи, имах дори няколко профила, сега ми е невъзможно“, каза още тя, цитирана от „Пик“.

Сашка Васева направи признание за Слави Трифонов: Певицата призна, че страда по водещияСашка Васева направи емоционално признание на Слави Трифонов. Певицата, която бе един от най-пародир…Sep 10 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!