Жената на Коцето обра суперлативите в мрежата – по-хубава от родните кокони и без грам корекции (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Той е един от най-известните представители на поп фолка и баща и съпруг за пример! Става дума за Константин , по когото въздишат хиляди фенки. Той обаче си остава верен на една жена – собствената си и очевидно има защо! Надежда може и да се появява рядко в обективите, но впечатлява с нежна и свежа визия , при това без да има грам корекции по себе си.

За пореден път хубавото Наде обра точките на феновете му в социалните мрежи, а повод за суперлативите е скорошна снимка на двойката по време на разходка в планината.Половинката на поп фолк певеца не за първи път е отрупвана с комплименти заради външния си вид , но този път определено има защо да се радва, защото сравненията със сигурност включват и колежките на мъжа й.

Коцето и Надя

„Чудесни сте! Надето е прекрасна!!! Без джуки, скули и т.н. като сълза е. Браво на вас!“, гласи един от коментарите на фенка на поп фолк идола. А от останалите става ясно, че и останалите са на същото мнение.

Д-р Константинов: За ден у нас умират от рак по 47-48 души, колкото от Ковид 19 за месецС 33% е намалял броят на пациентите на Националния онкологичен медицински център в София през април …Apr 29 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!