Гонят от шеф Манчев от „Черешката“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Шеф Манчев преживява истински кошмари в кухнята в буквалния смисъл на думата и то не заради друго, а заради собственото си поведение, което на моменти явно е по-чепато от допустимото.

„Черешката на тортата“ има многомилионна аудитория, а след всяко негово издание в социалните мрежи ври и кипи от коментари. Разбира се, голяма част от тях са свързани с топ готвача, който на моменти приличал повече на дърта свекърва, дивят се зрители.

Зрители скочиха на шеф Манчев, искат да се маха от „Черешката на тортата“Шеф Манчев се държи като дърта свекърва в „Черешката на тортата“, смятат вбесени от поведението на г…Feb 10 2021vijti.com

„Този Манчев дали само в предаването е дразнител или си е просто такъв? Като злобяса към някой, който не заслужава…

не е справедливо“, гласи един от коментарите на гневни зрители в мрежата, но като него има стотици.Особено възмутени се оказа феновете на шоуто в изданието от миналата седмица, в което участва актьорът Димо Алексиев, когото шеф Манчев не спря да критикува през цялото време. Упреците му бяха, че не е готвил сам, а е получавал помощ. „Не съм забравила Нели Рангелова, която не пипна нищо. Сготви й готвач, но получи плакет“, подхвърли зрителка, която очевидно редовно следи шоуто, пише „Уикенд“.

Други пък се ядосаха на думите му, че в салатата от зеле и моркови не се слага целина. Оказа се, че много българи обичат тази салата точно с целина.

Шеф Манчев: Живея под наем и карам дърт мерцедес„Жълтите медии ме изкараха богат като митичния Крез. За мое съжаление, това е доста далече от истина…Jan 10 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!