Журналист: Защо държавата плаща за прибирането на тялото на Скатов, нали си има спонсори?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Правителствено решение – да прибере тялото на алпиниста Атанас Скатов. Добре, но той е имал спонсор, предполагам – и застраховка. Така журналистът от „Дойче веле“ и „Тоест“ Емилия Милчева коментира в социалните мрежи решението на правителството от вчера (11 февруари) да съдейства за транспортирането на тленните останки на алпиниста Атанас Скатов от Пакистан до Сливен.

Годеницата на Скатов с пророчески пост преди гибелта муГоденицата на загиналия трагично български алпинист Атанас Скатов – Шени Бензеш, направила пророческ…Feb 7 2021vijti.com

Правителствено решение – да прибере тялото на алпиниста Атанас Скатов. Добре, но той е имал спонсор, предполагам – и застраховка.

Питам, защото всички знаем и сме се отзовавали на някои от стотиците призиви за помощ за събиране на средства за прибиране на тялото на починали в чужбина българи, макар и не като са изкачвали връх.

Разбира се, от подобна помощ не данъкоплатците, а властта, която управлява публичните средства, трупа дивиденти на гърба на един мъртъв алпинист. Но близките на другите не така героично загубили живота си българи какво да правят?!

Годеницата на загиналия алпинист Атанас Скатов прибира тялото му-Написа разтърсващ пост Годеницата на загиналия под К2 алпинист Атанас Скатов – Шени Бензеш, написа разтърсваш пост във фе…Feb 7 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!