И Силвестър Сталоун с БГ паспорт от заловените фалшификатори

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Български задграничен паспорт със снимка и имената на американския актьор Силвестър Сталоун е бил иззет при специализираната операция, при която бе разбита престъпна група за производство на фалшиви пари и лични документи.

Той е бил представян на клиенти като мостра за високо качество на изработката, съобщават от Специализираната прокуратура.

Разчистват фалшивите некролози на Румен РадевНекролози, които обявяват президента Румен Радев за мъртъв, са били разлепени по стълбове, огради и …Aug 25 2020vijti.com

Неистинските лични документи са били подготвяни в две открити работилници в селища в Шуменско и Пловдивско.

Задържани са девет души, като на шестима от тях са повдигнати обвинения.

При претърсвания в жилището на един от задържаните в Пловдив са намерени и иззети 2958 фалшиви банкноти с номиинал 100 евро и 6815 банкноти от по 50 долара с високо качество, както и фалшиви български лични карти и празни и талони за правоуправление.

Обвинените са задържани на 28 януари 2020 г. при специализирана полицейска операция на ГДБОП, проведена на територията на областите Бургас, Пловдив, Пазарджик, София и Шумен, с участието на агенти на „Сикрет сървис“ и със съдействието на Европол.

Къде изчезна генералът? Фалшиви негови профили наводниха мрежатаЛипсва ли ни генерал Мутафчийски? Проверка на Plovdiv24.bg установи, че началникът на Националния оп…Jul 22 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!