Две момичета жестоко изнасилени и измъчвани в казанлъшко село

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тежък инцидент в казанлъшкото село Енина – две момичета са били жестоко изнасилени и измъчвани от местен жител. Извършителят се е укрил и се издирва от полицията, съобщава БТВ.

Жестоко убийство на млада българка в Германия Жестоко убийство на млада българка в Германия Младата жена е била насилена, после застреляна и на…Dec 31 2020vijti.com

В събота две момичета били на купон, където бил и мъжът. Той упоил едната от жертвите си, която е непълнолетна. Другото момиче било негова приятелка и първоначално тръгнало доброволно с него.

Двете жертви били завързани в къща, бити и измъчвани. Мъжът отрязал косите им, гаврил се сексуално и с двете. Момичета били заплашени, че ако проговорят, ще бъдат убити.

Днес непълнолетната девойка се е оплакала в полицията. Съдебен лекар е потвърдил, че тя е жертва на насилие – с кръвонасядания в областта на шията и множество други наранявания.

Ново Нечувано по Жестокост Убийство Разтърси България! Трупът на жертвата е разчленен и разхвърлян в чували на различни местаКошмарни са фактите около убийството. Към момента е ясно, че за ужасното престъпление е задържан 57-…Dec 14 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!