Арест на COVID санитарка заради теглени пари от картата на починал пациент

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

56-годишна санитарка от COVID отделение в Стара Загора беше задържана по подозрение, че е теглила суми от дебитната карта на пациент, който впоследствие е починал от болестта, съобщава кореспондентът на bTV Новините в региона.

Разделиха се с починалия д-р Николов с емоционално писмо. Урологът загуби битката с коронавирусаОтиде си още един обичан специалист. Загубихме уролога Владимир Николов. Ето как се разделиха с него…Jan 3 2021vijti.com

Мъжът е постъпил в лечебното заведение на 15 декември, като съпругата му оставила у него и своята дебитна карта, а на гърба на пластиките били техните ПИН кодове.

На 5 януари мъжът издъхнал и съпругата му засякла липси от картите. Те са резултат от неправомерни тегления в периода 30 декември – 4 януари. От едната от картите липсват над 3200 лв.

Санитарката е освободена от ръководството на лечебното заведение. По информация на bTV задържаната е криминално проявена.

Работата по случая продължава.

Ваксинираните могат да са разпространители на коронавирусаСпециалисти в САЩ са установили, че ваксинираните хора могат да са разпространители на коронавируса.…Dec 30 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!