Извънредно: Мангъров блъсна с колата младо момче

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Скандалният доц. Атанас Мангъров е блъснал с колата си младо момче тази вечер на столичния булевард „Черни връх“ в близост до ул. „Люботрън“. Инфекционистът сам потвърди за инцидента и разказа, че всичко е станало заради влошени метереологични условия. 

Доц. Мангъров: При преболедуване от COVID се получава по-мощен имунитет, отколкото с ваксинаХората, които са изкарали вируса не трябва да се ваксинират. Човек, когато се среща с вируса в пълна…Jan 6 2021vijti.com

„Нищо не е станало. Просто леко блъснах с колата си младо момче, което се изплаши и реши да се обади на полицията. Заради дъжда имаше трудна видимост, не го видях и просто го докоснах с колата. Той явно се стресна от станалото и почна да рита и блъска колата ми. Тогава се уплаших и аз, много, но това е нормално“, каза шефът на Ковид-отделението в Инфекциозна болница.

„За щастие никой не е пострадал. Момчето е добре“, уточни лекарят, който има особено мнение за коронавируса и за ваксинирането. Дошлите на място полицаи си тръгнали, след като установили, че доцентът и младежът са се разбрали да не се подава жалба за станалото.

Скандалният Мангъров купил жилището на Апостол Карамитев и Маргарита Дупаринова на култовата ул. „Оборище“ (СНИМКИ)Скандалният доцент Атанас Мангъров, който се прочу като пълен отрицател на заплахата от коронавируса…Jan 6 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!