Илиана Раева и Наско Сираков посрещнаха Коледа с всички деца и внуци – вижте голямата фамилия (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Семейството на Илиана Раева и Наско Сираков посрещна най-светлия християнски празник, Рождество Христово , в най-приятната компания. Двамата празнуваха с цялата си голяма фамилия , включваща родители, деца и внуци. Раева сама се похвали, публикувайки снимки в своите профили на различните социални мрежи.

Палат за милиони! Ето домът на Илияна Раева и Наско Сираков (Снимки)Илияна Раева и Наско Сираков продават тузарския си имот, къщата в Драгалевци е най-скъпата на пазара…Dec 23 2020vijti.com

„Весели празници“, написа председателят на Българската федерация по художествена гимнастика като поздрав към всичките си последователи.

Наско и Илиана Коледа

Със сигурност най-голяма радост на дядо Наско и баба Илиана носят трите им внучки, деца на двете им дъщери Славея и Виолета.

Най-малкото попълнение на семейството Асияна и Илиана са дъщери на Виолета, а Славея избра да кръсти своето дете Емили.

„Борбата ще продължи и през 2021 г. Има още много работа да се свърши, но пътят, по който сме поели заедно, е правилният. В навечерието на най-светлите празници желая на всички левскари неугасващ син пламък в душите и сърцата, на всички българи здраве, сплотеност и вяра, а на всички хора по света бързо справяне с коварния вирус и завръщане към нормалния начин на живот! Нека бъдем живи, здрави, по-добри и изпълнени с вяра и сили“, заяви Сираков преди няколко дни чрез официалния сайт на Левски.

Известен наш политик съсипа Илиана Раева и (девствената) щерка на АнелияВладимир Павлов скочи на Илиана Раева, а също така и на министър-председателя ни Бойко Борисов, след…Dec 30 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!