Каролев: НОЩ да каже на хората. Ако хванете ковид и след 4-5 дни имате симптоми веднага отивайте на скенер

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Колко хора трябва да починат от пневмония, развила се след като човек е бил със значими симптоми на ковид19, за да разберат тримата говорители на НОЩ и министърът на здравеопазването, че е много важно и полезно и живото-спасяващо всеки път, когато са в медиите да казват, че ако човек има значими симптоми на ковид19, които за 4-5 макс не са отминали, то най-вероятно има пневмония, поради което трябва да се направи рентгенова снимка или скенер и ако има пневмония, тя трябва ВЕДНАГА  да се третира с антибиотици (по възможност венозно) и други лекарства.

Акад. Богдан Петрунов: Когато сте здрави, вземайте витамини, когато имате симптоми, не го правете самиАкад. Богдан Петрунов обяви в ефира кога един човек трябва да приема витамини. Той говори също за ва…Nov 28 2020vijti.com

Това пише Владимир Каролев във фейсбук.

Ето какво още смята той:

Само за последните 2 седмици четирима мои добри познати починаха (мир на душите им ) от пневмонии развили се след като са имали ковид19. За съжаление и четиримата са отишли в болница много късно…Аз също развих двустранна пневмония след ковид19 и ако не беше професор Балтов, който ми каза макс 5 дни след като имам симптоми (ако продължават) да се проверя за пневномия, можеше и аз днес да не съм жив. Моля ви приятели.

Ако хванете ковид19 и след 4-5 дни още имате температура (даже и да е сравнително ниска – 37.2-5) и/или кашлица и/или тежка умора, и/или някакъв задух веднага намерете начин да ви види пулмолог и да си направите снимка на белите дробове.

Д-р Неделя Щонова: Страхът разболява. 8 от 10 души изкарват Ковид без симптоми.Популярната пловдивска лекарк и телевизионна водеща д-р Неделя Щонова се към българите във Фейсбук: …Nov 16 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!