Данчо излетя с подвита опашка от „Фермата“ на метри от финала, ето последните му думи (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Във “ Фермата “ остава напечено броени дни преди големия финал. Снощи отпадна един от най-ярките участници в риалитито – Йордан Белев от Габрово.

Като на магия фокусникът бе нокаутиран не от друг, а от най-подценявания си съперник – гайдаря Стоян. Данчо поведе в първите битки с голямо самочувствие: „Победата е моя, хайде гайдата под мишничка и право в Асеновград!“, но опонентът му го смачка с 9 на 6.

„Сега съм смешен в очите на хората! Бях много хаотичен в битките, ядосан съм на себе си! Щом Стоян ме победи, значи не заслужавам да стигна до финала“, разстрои се Данчо. Преди да напусне шоуто завинаги, той отново се обясни в любов на актрисата Даяна Ханджиева, по която изгуби ума си в риалитито.

Стоян Фермата
Снимка: „Фермата“

„Участието ми тук беше най-хубавото нещо в живота ми след прерязването на пъпната връв на дъщеря ми. Когато си затворя очите и мисля за „Фермата“, си представям Даяна“, каза влюбеният фокусник.

До финала на предаването на 12 декември ще отпаднат още двама участници, а в събота вечер останалите четирима ще се борят за голямата награда от 100 000 лева.

Първо интервю на Данчо извън Фермата-Бях готов да зарежа всичко заради нея! Йордан от „Фермата“ отпадна след битка със Стоян. В предаването „Преди обед“ той разказа повече за…Dec 10 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!