Станислава Цалова за пръв път показа четирите си деца и даде оригинална рецепта за Коледа-Тиквен сладкиш-Снимки

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Станислава Цалова е сред най-лъчезарните лица от родния телевизионния ефир. Обичаната водеща на прогнозата за времето по bTV сподели с нас своята „Рецепта за Коледа“.

В очакване съм на една специална Коледа – с фокус към семейството повече от всякога.

Този път ще я посрещна в домакинство с пет малки деца – моите две деца и тримата ми племенници.Когато има толкова много деца в дома всичко се слува много бързо. Коледната украса я сложихме много рано и е навсякъде – и в къщата, и извън къщата, но и коледното настроение е навсякъде.

Мариана Векилска палува с прозрачна рокля в нощен барМариана Векилска се завърна за кратко в България от Брюксел, за да подкрепи кампанията на бившите си…Oct 10 2019vijti.com

Освен коледната украса, децата подготвят и специална програма – куклен театър. Актьорите трудно заучават репликите си и сценарият постоянно се променя, не е изключено накрая дори да стане моноспектакъл. (смее се)

Това, което ще спазим като традиция и на тази, толкова детска, Коледа е да хапнем любимия ни тиквен сладкиш, който е специалитет на съпруга ми Данчо.

Необходими продукти:

1 тиква

1 бучка масло

Захар

Прясно мляко

Яйца

На 1 кг тиква се слагат 180 г захар, 200 мл мляко и 2 яйца

Начин на приготвяне:

Тиквата се сварява с кората – като се свари, кората се сваля, защото е по-лесно.

В купа се слага тиквата, добавят се захарта, млякото и яйцата. Пасира се до едрородна смес и се пресипва в дълбока тава, предварително намазана с масло. Оставете малко място отгоре на  тавата за да бухне сладкишът. Пече се на 180 градуса, докато на сладкиша отгоре се появят кафяви петна.

Ако е направен с много тиква може да отнеме час или два да се изпече, но ако е в малки купички става сравнително бързо.

В очакване съм на една динамична, вълшебна и незабравима Коледа с много изненади, а за да бъда красива, задължително отново ще бъда с бижу, направено с много любов за мен от моята мама.

Пожелавам Ви здрава и щастлива Коледа, която да остане като спомен за една от най-хубавите точно заради това, че е по-спокойна и домашна от всяка друга.

Мариана Векилска призна: Аз изоставих сина сиБившата ТВ водеща Мариана Векилска сама е поискала синът ѝ Момчил да живее с баща си Симеон Колев, в…Oct 17 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!