Цитиридис си направи дебелашка шега за Койна Русева, но му излезе през носа:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Шоуто на Николаос Цитиридис “ си има своята зрителска аудитория, но шегите му напоследък никак не се получават и са, меко казано, дебелашки. Каламбурите му обаче вече преминават добрия тон и нанасят сериозни обиди на популярните личности , които му гостуват и реално правят предаването що-годе интересно.

В един от последните епизоди при разговор с Любен Дилов-син водещият си неуместна шега с актрисата Койна Русева .

„На кого ли е кръстена Койна Русева? Сигурно на дядо си Въпросителен“, зададе си въпрос Николаос и сам си отговори. Липсата на екзалтация на публиката от шегата го накара да се замисли, че вероятно е прозвучала глупаво и той продължи напред в предаването си, без да зачеква повече темата за Койна.

Със сигурност и на актрисата не й е приятно да продължават да дъвчат странното й име и всеки да се пита от къде идва и на кого е кръстена. „Койна е силно и хубаво име. При мен е копи пейст от баба ми“, е споделяла през годините Койна, но явно водещият на „Шоуто на Николаос Цитиридис“ не е добре подготвен и си личи, че отскоро е в светските среди.

Първи сблъсък между Слави Трифонов и ЦитиридисПряк телевизионен сблъсък изправи един срещу друг двете вечерни предавания, които са се впуснали в н…Jan 28 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!