Ябълков сладкиш Три чаши-Смесете ябълки, тесто, бакпулвер, лимонов сок и сте готови

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Най-простата и бърза рецепта за ябълков пай ще победи дори известната шарлота. Необходими са ви само три чаши продукти в състава, при това евтини и достъпни, за това тесто просто трябва да смесите пълнежа.

Е, след това изчакайте, докато предварително загрятата фурна завърши започнатия процес, подушете вълшебния аромат и сварете пресен чай.

Попаднах на тази рецепта за мързелив Наполеон, оттогава моето семейство не иска да вкуси друга торта Веднъж попаднах на тази рецепта за „Наполеон“ и след като я направих моето семейство не успя да пр…Nov 21 2020vijti.com

Основното нещо са сочните ябълки, от тях зависи колко успешна ще се получи тортата. Той е постоянно нежен и вкусен и ще зарадва както любителите, така и ценителите. Особено тези, които не са особено запалени да бъркат с месене на тесто.

За щастие има шедьоври- рецепти, с които може да се справи дори дете или човек, който никога не е стоял до печката. Какво по-голямо щастие от това да зарадвате близките си с неочаквано чаене? Само самия ябълков пай, който ще запълни скучните зимни дни с летни аромати.

За готвене:

  • чаша грис, мляко, пшенично брашно и захар;
  • 5 ябълки;
  • бакпулвер една и половина чаени лъжичка;
  • масло 32-33 грама;
  • 2-3 супени лъжици лимонов сок;

За декорация се използва пудра захар.

Процес на приготвяне

  • Измийте ябълките и избършете останалата влага, след това настържете в купа на едро ренде. Сместа се залива с лимонов сок.
  • Всички сухи съставки се смесват в отделна купа: грис с брашно, захар и бакпулвер.
  • В подвижна форма от 20 см, пергамент, покрит с растително масло. Изсипете четвърт от сухата смес в нея и я изравнете. Една трета от настърганите ябълки се поставят на повърхността. След това отново една четвърт от сухата смес, още една трета от ябълките. Отново сухата смес, ябълките и последната, която поставя сухия слой.
  • Разтопено масло в затоплено мляко, тази смес се излива равномерно върху повърхността на формата. За да сте сигурни, слоевете се пробиват с клечка на няколко места, така че течността да достигне до всички слоеве.

Тортата се пече в продължение на 40-45 минути във фурната при 180 ° С. Преди да се извади от формата, тортата трябва да се охлади поне четвърт час. Отгоре се поръсва с пудра захар.

Тази торта практически не съдържа мазнини, но е толкова крехка, че за нея не се изисква крем. Шик и красиво, изглежда впечатляващо на масата. Вкусно е и топло, и студено, и с мляко и чай. И най-важното е, че не се изискват специални продукти.

3 банана, пакет меденки и кисело мляко, наредете и тортата е готова без печене, без излишни усилияАко никога преди не сте правили торта с меденки , сега е моментът да опитате. В края на краищата не …Nov 3 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!