Ударна диета с кисело мляко- 1-во ускорява метаболизма, 2-ро изчиства токсините и 3-то изгаря мазнините

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Когато искате да отслабнете най- лесният начин е да го направите с кисело мляко. Между другото, може лесно да се приготви у дома .  Диетата с кисело мляко се счита за най-бързата, най-безопасната и дори полезна опция за премахване на наднорменото тегло поради действието на основния млечен продукт. Просто кисело мляко подобрява обмяната на веществата – оттам и резултатите.

Диета за отслабване в корема-4 кг за 7 дниОсновната идея на диетата за отслабване в корема е в поддържането на нивата на инсулина балансирани,…Apr 16 2020vijti.com

отслабване с кисело мляко

И този режим не изтезава тялото, като десетки подобни, а изгаря мазнините , като осигурява на организма калций, укрепва имунната система, подобрява чревната микрофлора. А красивата фигура и тънка талия вече не е крайната мечта, а резултат от загубата на тегло благодарение на киселото мляко.

 

Правила за диета с кисело мляко

отслабване с кисело мляко

Първо, през деня, трябва да консумирате 500 грама натурално кисело мляко, разделяйки обема на 5 приема . Второ, дневната дажба също трябва да включва 400 г пресни, неподсладени плодове.

отслабване с кисело мляко

Трето, помислете, че обядът е основното ви хранене по време на диета с ферментиралия млечен продукт. В допълнение към натуралното кисело мляко, пригответе зеленчукова салата с добавянето на голямо количество зеленчуци

отслабване с кисело мляко

Четвърто, не забравяйте да пиете много течност. Позволено е да се пие черен и зелен чай без подсладители, както и чиста вода. Приблизително около 1,5 литра .

отслабване с кисело мляко

Пето, не забравяйте за закуската. За целта са подходящи натурални сокове (портокал, ябълка, нар или грейпфрут), които трябва да се разредят с преварена вода при стайна температура в съотношение 1 част вода към 2 части сок.

 

Диетично меню с кисело мляко

Закуска : кисело мляко с парченца неподсладени плодове.
Закуска : разреден сок или кисело мляко.
Обяд : 100 г чисто месо, зеленчукова салата (краставици, домати, подправки), подправени с лимонов сок, кисело мляко.
Обяд : кисело мляко с плодове или зеленчуци
Вечеря : задушени зеленчуци, кисело мляко с плодове.

отслабване с кисело мляко

Следвайте диетата в продължение на две седмици, след това вземете почивка за една седмица, повторете диетата, направете пак почивка и повторете отново. След 2 месеца ще отслабнете и ще почистите организма си без вредни последици за тялото .

Ако сте предразположени към заболявания на стомашно-чревния тракт или страдате от алергия към някой от продуктите от менюто, ви съветваме да спрете да намалявате теглото си с кисело мляко. Когато, след диета, мислите за един ден освобождаване на седмица, можете безопасно да използвате едно кисело мляко. Помислете: минус 1-1,5 кг на ден – страхотен резултат. Направете репост на страницата си и отслабнете.

3-дневна диета с картофи и кисело мляко = минус 5кгДиетата с картофи и кисело мляко е много проста и дава отлични резултати. Спазва се само 3 дни, през…Mar 8 2020vijti.com

Източник:зажената

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!