С тези супер вкусни еклери със сирене няма как да не впечатлите всички – пригответе се за слава и поздравления

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Пролетта е сезонът на леките ястия. Не е необходимо да отрупвате трапезата с меса и тежки храни. Тези вкусни еклери със сирене ще впечатлят гостите, а и семейството ви. Ето една интересна рецепта, в която ще се влюбите.
Необходими продукти
1 ч.ч. брашно
250 мл вода
120 г масло
Направих тези бухти със сирене по бабина рецепта и всички си облизаха пръститеБабините рецепти винаги са хит. Това се дължи отчасти на опита на по-възрастните и отчасти на факта,…Feb 16 2019vijti.com

4 яйца
щипка морска сол
За плънката:
козе сирене
скариди
копър

2-3 с.л. кисело мляко
черен пипер на вкус
Начин на приготвянe:
Пригответе еклерите като в тенджера кипнете маслото и водата, прибавете брашното при постоянно бъркане. Трябва да се получи меко тесто, което се отделя от съда. Отнемете от огъня, добавете едно по едно яйцата, като след всяко разбърквате добре. Загрейте фурната до 210 градуса. Застелете тавата с хартия, намаслете и с шприц правите еклери върху хартията, и запечете за 15-20 минути, извадете ги върху решетка.

През това време пригответе плънката, като смесите козе сиренето, сварените скариди, подправете, добавете наситнения копър. Направете разрез на еклерите по дължина, напълнете с плънката и сервирайте.
А сега още една страхотна рецепта за курабийки от извара
Необходими продукти
3 ч.ч. извара
3 ч.ч. разтопено масло

5 ч.ч. брашно
пудра захар
канела
Начин на приготвянe:
Омесва се добре тестото от изварата, разтопеното масло и брашното. Оставя се да престои за 3-4 часа в хладилник. След това се правят дълги пръчици или кръгчета, които се пържат в горещо масло. Когато се извадят от мазнината, се поръсват с пудра захар, смесена с канела.

Източник: lakomnik.bg
Ароматът на тази баница със сирене и кашкавал ни връща в детствотоАроматът на вкусна гозба е в състояние за минути да ни пренесе през годините и да ни върне в детство…Feb 12 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!