С изпитаната рецепта на баба тулумбичките стават наистина великолепни, но трябва да сте наясно с този трик

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Едва ли съществува такъв екземпляр, който да не обожава толумбички. Наистина не е възможно – този сиропиран сладкиш е любим и на малки, и на големи. Днес ще ви предложим една изпитана бабина рецепта, с която ще си направите страхотно вкусни толумбички. Необходимите продукти са: 250 грама бяло брашно, 4 броя яйца, 125 грама масло, половин литър вода, щипка сол.
За сиропа са ви необходими: половин литър вода, половин килограм захар, 1 пакетче ванилия, канела на вкус, сокът от един лимон. Естествено, ще ви трябва и олио за изпържването на толумбичките. А ето какво трябва да направите. Първо сложете в тенджера половин литър вода и я кипнете. Във врящата вода добавете маслото и солта, след което отдръпнете от огъня.
Вкусен и лесен сладкиш с мармалад, с който ще омаете всички у домаДнес ще ви предложим една страхотна рецепта – много лесен сладкиш с мармалад. Всъщност каква ти реце…Jan 12 2019vijti.com

В ТАЗИ ТЕЧНОСТ ПОСТЕПЕННО ЗАПОЧНЕТЕ ДА ПРИБАВЯТЕ ПРЕСЯТОТО БРАШНО, КАТО ТРЯБВА НЕПРЕКЪСНАТО ДА РАЗБЪРКВАТЕ С ДЪРВЕНА ЛЪЖИЦА
След като сте прибавили всичкото брашно и сте разбъркали много добре, оставете сместа да поизстине. Когато това стане прибавете едно по едно разбитите четири яйца, като отново бъркате непрекъснато.
Целта е да получите еднородна равна смес.
Сега пригответе сиропа – сварете водата със захарта, сложете ванилията, канелата и лимоновия сок. Използвайки шприц, оформете толумбичките и ги изпържете в сгорещено олио. Толумбичките се изваждат с решетъчна лъжица и в никакъв случай не се дупчат с вилица.

Готовите се сиропират. Тука обаче има един трик, заради който трябва да си разпределите добре времето при изпълнението на рецептата.
Хубаво е при сиропирането двата продукта – толумбичките и сиропът, да са с различна температура (единият продукт трябва да е студен, другият топъл).
От вас зависи дали първо ще направите толумбичките и ще ги оставите да изстинат, а след това ще ги полеете с горещия сироп, или пък обратното – първо ще направите сиропа, който да изстине и с него ще залеете току що изпържените толумбички. Резултатът е винаги един и същи – стават великолепни! Добър апетит!
Прави се много лесно: Най-вкусният сладкиш, който съм хапвал – вкусът от моето детствоПроследете тези осем етапа, проследяващи подробно как да приготвите бързо и лесно един изключителен …Jan 11 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!