Приготвя се мигновено то за почти без пари: Вкусът на тази ароматна фантазия ще помните цял живот

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тази рецепта е невероятна вкусотия, която се прави скоростно и става за всеки ден
Предлагаме ви уникално лесна рецепта за вкусотия, която ще накара цялото ви домочадие да си оближе пръстите от удоволствие. Само вижте как изглежда и знайте, че на живо и в устата, е в пъти по-разкошно.
Трябват ни един килограм картофи, 200 грама шунка или бекон, 250 грама царевица от консерва, 250 грама пушено или топено сирене, 100 грама краве сирене, 200 грама броколи, 250 грама подквасена сметана, 100 грама моцарела, 100 грама кашкавал, пет лъжици олио, сол на вкус, подправки на вкус, чаша прясно мляко или вода. Първо трябва да измием, обелим и нарежем картофите, а после да ги сварим в подсолена вода.
Македонски сач със свинско на огън: Влюбвате се на мига в това безбожно вкусно ястиеНеобходими продукти: свинско месо – 500 г /пилешко, или и от двата вида месо/ наденица – 100 г макед…Mar 31 2019vijti.com

Когато видим, че вече са полуготови, взимаме една намазнена и по-дълбока тавичка от йенаглас.
Слагаме един ред картофи на дъното като гледаме леко да се застъпват. Върху тях подреждаме дребните розички от броколи, един пласт с тънки резени шунка или бекон, малко царевица и натрошено сирене.
После поставяме още един ред от картофите, а върху тях пак нареждаме от броколито, бекона, царевицата и сиренето – пушеното или топеното.
Най-отгоре е добре да завършим отново с картофените шайби, които ги покриваме с подквасената сметана, настъргания кашкавал и моцарелата. Слагаме подправките – черен пипер, чубрица, копър по наш вкус, както и посоляваме, пише topactualno.com.

Заливаме всичко това с чашата прясно мляко, но може и с вода и пъхаме във фурната, където тази вкусотия да се запече на 220 градуса за около 40 минути.
Става нещо наистина уникално вкусно и страшно разяждащо, няма човек, който да не си е облизал пръстите, когато го е опитал. Сигурни сме, че ще се влюбите и вие в тази вкусотия.

А ето и още една чудесна рецепта за бърз и икономичен плодов десерт:
Печена тиква с мед и орехи

Необходими продукти
1 средно голяма
5 с.л. захар
4 с.л. мед
150 орехи

Начин на приготвянe
Обелете и нарежете тиквата на парчета. Поръсете със захарта и оставете за една нощ в хладилник. Прехвърлете в тиган или малка тенджерка. Гответе на бавен котлон няколко минути, като разбърквате непрекъснато. После изсипете в тавичка, застлана с хартия. Сложете във фурната на 180 С за 10 минути. Сервирайте тиквата с мед, орехи и по желание сладолед или сметана.
Пожелаваме ви добър апетит и да ви е много вкусно на всички!
Източник: Брадва
Голеник – традиционно родопско ястие, което се услажда и на големи, и на малкиДнес ще ви предложим рецептата за едно традиционно ястие от родопската кухня. Нейните най-популярни …Feb 28 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!