Мед с куркума: най-мощният антибиотик в света

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Мед с куркума: лекарите не могат да обяснят силата! Куркумата е една от най-използваните подправки в днешно време. Хората я използват в кухнята основно заради страхотния й вкус, но от векове тя се използва и в продължение на векове. Цветът й е уникален. Хората я използват основно при проблем с храносмилането, язви, проблем със стомаха и мускулни разстройства.

Мобилни медицински екипи помагат на възрастни хора през зиматаВсеки, който иска, може да подкрепи тяхната кауза За поредна година в студените месеци мобилни екипи…Dec 28 2019vijti.com

Многобройните научни изследвания са потвърдили предимствата на куркумата за здравето ни. Подправката съдържа активното съединение куркумин, което може да намали възпалението, но и може да лекува много проблеми с храносмилането.

Според някои експерти, куркуминът дори може да помогне на хората да предотвратят рак. Той е пълен с противогъбични и антибактериални свойства, които могат да и помогнат в борбата с многобройни различни бактерии.

Проучванията показват, че куркуминът може да помогне на клетките да оцелеят при тежко възпаление. Той също така предпазва нашето ДНК.

Той оказва влияние върху 700 гена в тялото ни и лекува повече от 160 здравословни проблема. Противовъзпалителните му свойства могат да ни помогнат да лекуваме състояния като остеоартрит.

Много експерти твърдят, че куркумата помага при проблеми с черния дроб, проблеми с дишането, автоимунни разстройства и неврологични проблеми.

Тя съдържа съединение, наречено турмерон, което служи като естествено средство срещу Алцхаймер. Той може да усили функциите на мозъка ни, да възстанови мозъчните клетки и да потисне натрупването на бета-амилоидна плака в мозъка. Тя се счита за един от основните фактори на болестта на Алцхаймер.

Много силните антиоксидантни и противовъзпалителни свойства, присъщи на куркумата, помагат в лечението на много видове рак като: рак на стомаха, на гърдите, на белите дробове, на черния дроб и дебелото черво.

Куркумата има по-добър ефект, когато се комбинира с мед:

Тази комбинация може да ви помогне в борбата с безбройните бактерии, ще отгледате много полезни бактерии в стомаха и т.н.

Ето как да си я приготвите:

съставки:

1 супена лъжица прах от куркума

100 гр. мед

Получаване:

Смесете тези съставки в стъклен буркан. Приемайте 1 чаена лъжичка от това средство на всеки час, ако имате простуда или грип. На втория ден приемайте по 1 чаена лъжичка на всеки 2 часа. Вземете същата доза 3 пъти на следващия ден. Уверете се, че не поглъщате сместа веднага! Тя трябва бавно да се стопи в устата ви. Комбинирайте я с чаша чай, за да получите оптимални резултати.

Медицинска сестра осинови недоносено бебе, след като никой не го потърсил пет месецаАмериканската медицинска сестра Лиз Смит осинови свой малък пациент, предадоха местни медии. Невероя…Dec 27 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!