Легендарната рецепта за Киевски котлет, с която няма как да сбъркате – веднага обирате точките

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

С тази легендарна рецепта ще оберете точките на абсолютно всички на масата. Киевски котлет! Истинска прелест! Страшна глезотия! Просто няма човек, който да не го е харесал. Ето и какви продукти са ви необходими за 4 порции: пилешко месо – две филета (цели пеперуди), 2 яйца, малко пакетче масло, олио за пържене, галета, връзка магданоз или копър, сол и черен пипер на вкус. Започнете с подготовката на маслото. То трябва да бъде оставено на стайна температура, за да можете да го обработите. Накълцайте на ситно магданоза или копъра, изборът е ваш, и го смесете с маслото в подходящ съд. Разбъркайте много добре, след което оформете „саламче“ с помощта на найлоново фолио и го пъхнете в камерата, за да стегне.
За крехко и сочно месо, което се топи в устата, си мечтае всеки! Аз винаги следвам златните правила на Пенка Чолчева и всички вкъщи си облизват пръститеПенка Чолчева е изключително известно име в кулинарните среди. Тя е кулинар и журналист, издала е ре…Nov 14 2018vijti.com

РАЗРЕЖЕТЕ ФИЛЕТАТА НАПОЛОВИНА, ТАКА ЧЕ ДА ПОЛУЧИТЕ ЧЕТИРИ ПАРЧЕТА ПИЛЕШКО МЕСО
Внимателно с нож преминете през средата на всяко и разтворете, така че да получите месо с правоъгълна форма. Начукайте филетата, така че да са с равномерна дебелина навсякъде. Подправете със сол и черен пипер на вкус.
Извадете масленото „саламче“ от камерата и го нарежете на четири равни парчета. Поставете всяко парче масло във филетата и ги увийте така, че маслото да остане вътре в тях. Разбийте яйцата с малко сол.
Натопете котлетите в сместа, а после овъргаляйте в галетата.
Повторете цялата процедура още два пъти.

Нагрейте слънчогледовото олио в тиган и изпържете хубаво котлетите. Олиото трябва да е толкова, че да покрие месото цялото или най-малко над половината.
Филетата трябва да покафенеят еднакво от всички страни.
Подходяща гарнитура за котлетите по киевски са картофеното пюре, пържени картофи или задушени зеленчуци.
Това е абсолютно всичко, което трябва да направите!
Желаем ви добър апетит!
Това е най-вкусната рецепта за пилешки бутчета! Стават толкова сочни и крехки, че сами се разпадатДнес ще ви предложим една уникална рецепта за пилешки бутчета по азиатски, с която няма как да сбърк…Dec 8 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!