Лакомство без печене: Вкусна торта “Нежност”, с която ще впечатлите всеки

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Невероятно вкусната крем торта „Нежност” се приготвя за минути и е сладко изкушение.
Необходими продукти:
. 200 грама бишкоти (бисквити)
. 3 яйца
. 250 мл подсладено кондензирано мляко
. 400 мл мляко (около две чаши)
Торта “Мързелив Наполеон”: Готова е за има-няма двайсетина минуткиТорта “Наполеон” е любима на много от нас, но дори не се досещаме от къде идва името й. Всичко е в т…Jun 26 2019vijti.com

. 1/2 чаена лъжичка ванилова захар
. 200 грама масло
За глазурата на тортата:
. 4 супени лъжици захар
. 4 супени лъжици какао
. 12 супени лъжици мляко

Вкусна торта без печене. Рецептата – стъпка по стъпка
Приготвянето на тортата без печене с шоколадова глазура трябва да започне с разбиване на яйцата. Разбийте ги в подходящ съд с вилица или с помощта на тел за разбиване, докато се получи еднородна маса.
Вземете млякото, изсипете го в съда с разбитите яйца. Добавете кондензираното мляко и ваниловата захар. Разбъркайте всички съставки, докато се получи еднакъв цвят.
Включете котлона на малка степен, поставете съда с разбитата смес и докато разбърквате непрекъснато, оставете да заври.

Гответе за около 2 минути и отстранете крема от огъня: той трябва да се сгъсти леко. След това го оставете настрана.
Докато кремът изстива, да разгледаме приготвянето стъпка по стъпка на шоколадовата глазура за тортата без печене. В метален съд сипете захарта, добавете какаото и разбъркайте внимателно с лъжица или бъркалка.
Когато сместа стане еднородна, изсипете млякото. Разбъркайте добре всички съставки, за да избегнете образуването на бучки.
Включете котлона на слаб огън и при непрекъснато разбъркване, варете до получаване на еднородна консистенция. Премахнете от котлона и оставете настрана.

Маслото нарежете на малки кубчета и изсипете в подходяща купа (то трябва да е със стайна температура). Вземете миксера и внимателно го разбийте. След това, кремът с кондензирано мляко, който сте оставили да се охлажда изсипете в разбитото масло. Разбийте с миксер до получаване на еднородна консистенция.
Всички компоненти на тортата с шоколадова глазура без печене са готови. Сега трябва да ги съберете.
За удобство, вземете тава за печене, покрита с пергамент. Вземете бишкотите (бисквитките) и положете първия слой на вкусната торта “Нежност”. Намажете равен слой крем, а след това поставете втори слой бишкоти и отново намажете с крема: редувайте слоевете докато свършат бишкотите. След това залейте отгоре тортата с шоколадовата глазура.

Поставете тортата “Нежност” по домашна рецепта без печене за няколко часа в хладилника.
Източник: otbaba.net
Салатена торта стана истински хит номер 1 в целия свят: Опитате ли я веднъж, ще я помните цял животСалата, поднесена под формата на торта, неминуемо ще заеме най-важното място на празничната ви трапе…Jun 23 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!