Германия: Пийте златно мляко срещу коронавируса

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Немското издание на Freundin публикува рецепта за „златно“ мляко, което може незабавно да повиши имунитета и да предпази от върлуващия коронавирус.  За да направите напитка, са ви нужни необходимите продукти:

Коронавирусът рестартира всичкоЗа една нощ станахме държавата на щабовете, но само половината носят отговорност. Богатият ще разбер…Mar 29 2020vijti.com

– четири супени лъжици куркума (на прах);

– две супени лъжици канела;

– две супени лъжици джинджифил (на прах);

– 1/8 чаена лъжичка индийско орехче;

– семена от кардамон, на прах.

Всички подправки трябва да бъдат смесени. След това вземете една чаена лъжичка от сместа и изсипете в чаша мляко. По желание можете да добавите половин чаена лъжичка черен пипер или лъжица мед.

Тези подправки помагат в борбата с вирусите. Куркумата е естествен антисептик, който почиства черния дроб от токсини. Джинджифилът е естествен антибиотик, той тонизира, бори се срещу гъбичните инфекции. Канелата, кардамонът и индийското орехче се използват повече за вкус.

Излекувана жена от коронавирус, почина 36 часа след изписването си81-годишна жена, която е била изписана в понеделник от болницата в испанския град Ваядолид, е почина…Mar 28 2020vijti.com

Източник:марица

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!