Феномен: Мъж от Първомай свали 85 кг с ядене, лекарите му даваха 2 дни живот

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Още два дни и се сбогуваш с този свят. Това са страшните думи, които Димчо Тодоров чува на 10 декември 2016 година. Тогава 50-годишният мъж от Първомай тежи 276 кг при ръст от 170 см, а освен това има и сериозни бъбречни проблеми. И все пак не губи надежда. Решава да поиска и второ мнение. В другата болница обаче се случва нещо неописуемо. Моли да седна, но лекарката му отказва категорично:

„Не става, този стол е на сестрата!“ Тогава решава да зареже традиционната медицина и де се обърне към помощта на алтернативното лечение. Така три дни по-късно се озовава в център „Гарабитов“. Стъпка, сядане, стъпка, сядане… Така изминава стоте метра от хотела до центъра. Сяда на стол, който носи дъщеря му. „Беше страшна гледка. Подут, налят, лицето му беше синьо ли, сиво ли“, спомня си заслужилият треньор по борба Иван Гарабитов, всепризнат лидер в здравословното отслабване в България.

Медената диета топи само излишното в теб, пречиства тялото и убива глада за сладко. Ето как се отслабва с мед: Наближи ли лятото, мисълта за диета обсебва съзнанието на всяка втора жена. Желанието да загубим д…Jul 4 2020vijti.com

Феномен: Мъж свали 85 кг с ядене и опроверга лекарите, че ще умре след 2 дни

Най-важното, което Гарабитов успя да направи, е да вдъхне надежда на Димчо

И чудото става. Изготвя му индивидуална програма, която съдържа напитката „Дар от Гарабитов“, съчетана с швейцарски натурален палмов сироп, специални леки физически и дихателни упражнения. Четири месеца по-късно мъжът не само, че не е в отвъдното, но вече тежи 191 килограма. И може да се придвижва без стол и вярната си помощничка. Димчо е истински феномен. Без операции, без лекарства и без диети е свалил 85 кила. Храни се редовно, но е намалил месото. „Сега е толкова жизнен. Енергичен. Преди заспиваше по време на разговор“, не може да се спре да се радва съпругата му. А Гарабитов не спира да го съветва: „По-добре пържола от домашно животно, отколкото супа от фабрично пиле. Не пушиш, но не стой край пушачи. Цигареният дим пречи на процеса на отслабване. А ти си олимпийски шампион в отслабването.“ И му поставя задача – до есента да намали теглото си с още 85 килограма.

Диета 10 храни, с която ударно ще свалите качените килограми и гордо ще си облечете банския Доказан начин да отслабнете и да спечелите мечтаната фигура е да започнете диета. Но как да избере…Jun 19 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!