Скандалът расте: След жестокия побой над певицата Мария, адвокатът на Миро разкри, че… ВИДЕО

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

“Единственото, което мога да ви кажа, е че съдът дълго време съвещава, остави без уважение искането на прокуратурата за постоянно задържане под стража и моят клиент е под домашен арест към момента”.

Това заяви в ефира на Нова телевизия защитникът на Мирослав Соколов – адвокат Мариан Киряков.

БЛИЦ припомня, че в петък се появи информация, че фолкпевицата Мария е била пребита от половинката си Миро. Случката се разиграла в апартамента им във вторник вечер, като миньончето получило дори заплаха за убийство.

Мълвата носи, че това не е първият път, в който Соколов посягал на изпълнителката и й отправял закани, като понякога дори вадел оръжие.

Мария в крайна сметка не отрече за случилото се във вторник, но се въздържа от даването на повече подробности по темата:

“Засега не бих искала нищо да коментирам. Нека да мине малко време. Аз съм добре! Ще оставим въпроса в летящо положение. Благодаря за отношението“, заяви тя.

БЛИЦ

Дъщерята на Мария я удари в земята – Марая порасна и вече е по-красива (и по-естествена) от майка си (СНИМКИ) Една от най популярните поп фолк-изпълнителки, миньончето Мария , е неразделна с вече порасналата с…Mar 24 2023vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!