Още една ергенка в Hell’s Kitchen! На всяка манджа мерудия

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Това е психоложката Алекс Гърдева от първия сезон на „Ергенът“. След 10-на дни вече ще можем да гледаме брюнетката и в „Хелс Китчън”, където ще мери сили с други хоби готвачи.

„Кухнята на Hell’s Kitchen ще се сдобие и с първия си щатен риалити хипнотерапевт в лицето на Александра Гърдева. Със силата на своя чар и кулинарните си умения, тя ще се опита да омае шеф Ангелов и да му покаже, че не всичко около нея е само цветя и рози!” – написаха от шоуто, а под фотоса завялха куп хейтърски коментари.

Защо по дяволите отново трябва да я гледаме. Имам чувството че гледа в кое предаване ще участва Виктория Капитонова и веднага след нея участва и тя в същите предавания. Пример за това са и сега Hells Kitchen, коментират в социалните мрежи. Ивка Бейби обаче влезе в нейна защита, като обяви, че най-вкусния ориз, който някога е хапвала е бил приготвен именно от Гърдева.

Това обаче не смегчи хейта. „Не разбрахте ли, че тази жена не е приятна за слушане и гледане! Не я искаме в поредното предаване! Разваляте ни удоволствието!“, пишат още възмутени. „Защо е навсякъде тази жена? Писна ни да гледаме едни и същи физиономии“. „Вярно ли? Със сигурност няма да гледам тая боза! Едни и също тъпи патки ни се навират по телевизията …“.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!