Няма ли срам?! 80-годишна булка разгневи мрежата с разголената си булчинска рокля (СНИМКА)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Джанет Мериман дори не мислеше да се омъжи втори път, особено на тази възраст (Джанет е на 80 години ). Но събитията, които се случиха в живота на възрастната жена, промениха нейния възглед за нещата.

Когато е на 15 години, тя среща съпруга си, с когото живеят заедно дълги години. Но трагично го губи през 2007 г. Близки започват да забелязват, че Джанет е спряла да се усмихва, а след заминаването на внучка й всеки ден се чувства все по-самотна и изоставена.

Така беше, докато не срещна съсед, който наскоро се беше развел с жена си. Тя имаше смелостта да го покани на вечеря. След няколко съвместни вечери те станаха неразделни.

Джанет реши да се възползва максимално от втория си шанс за любов : тя се омъжи повторно и на своя специален ден облече зашеметяваща рокля , която никога не би се осмелила да носи преди.

възрастна жена разголена рокля

Видео на 80-годишна булка, която пробва прекалено съблазнителна рокля за сватбата си с 60-годишен годеник, стана вирусно и натрупа над 1 милион гледания. Някои коментатори се възхищаваха на смелостта и невероятния външен вид на бабата. Но имаше и такива, които не пропуснаха възможността да порицаят разголения тоалет. Те отбелязаха предизвикателното деколте и цепката на роклята до бедрата, които са неприемливи за такава „вековна“ възраст. И като цяло те реагираха негативно на идеята да се жениш на 80 години.

Честно казано, сватбеното облекло изглежда страхотно: бяла дантелена рокля без презрамки с висока цепка – истинска класика в женския гардероб.

За щастие Джанет Мериман не обръща внимание на завистници и злобни критици. Тя може да каже с увереност, че сега се усмихва повече от всякога в живота си, защото избраникът й много я разсмива.

Въпреки че някои може да видят тоалета на Джанет Мериман като провокативен или неуместен, нейната смелост вдъхновява свободата да носите това, което ви кара да се чувствате уверени и красиви, независимо от възрастта или мнението на другите. Никога не е късно да се влюбите, да станете щастливи и да покажете своята индивидуалност.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!