Мухълът изчезва завинаги със тази домашна смес

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Мухълът ще изчезне, ако използвате това! Няма да съжалявате! Мухълът е изключително токсичен и може да причини заболявания на дихателните пътища и кожата. Често се появява в помещения с висока влажност, особено в банята и в кухнята.
Отървете се от плесента!

Половин лимон в сода прави вълшебства с тялото ни: Лекува куп болестиЧудодейната смес от лимон и сода действа благоприятно върху фигурата. Ако в началото на летния сезон…Aug 16 2019vijti.com

Виждайки черните и сивите петна от мухъл, трябва незабавно да се отървете от него и за това ще ви помогнат не скъпите средства от магазина, а обикновеното масло от чаено дърво.
Въпреки бързото развитие на съвременната медицина, много коренното население на Африка и Америка го използват, за да лекуват рани и изгаряния.

Тъй като маслото от чаено дърво има мощен антибактериален ефект, то бързо може да премахне мухълът от стените. Учените от Австралийския университет са доказали, че средството е чудесен антисептик. Неговата ефективност надвишава ефективността на карболовата киселина 100 пъти.
Как да се отървете от мухъла с помощта на масло от чаено дърво?

За да премахнете плесента от стените, трябва да подготвите специално решение. За две чаши вода трябва да вземете 2 ч. л. масло. След това излейте получената смес в спрей бутилка.
Продуктът трябва да напръска на всички места, където има плесен. Оставете известно време, за да подейства. Достатъчно е да забършете с хартиена кърпа.

Маслото от чаено дърво е наистина универсално средство, тъй като се препоръчва да се използва дори при лечение на заболявания на дихателната система. С помощта на него можете да направите инхалации, които лекуват астма, туберкулоза и бронхит.

Болестите на кожата също могат лесно да бъдат излекувани с този продукт, тъй като има и антибиотични свойства. Маслото от чаено дърво е ефективен агент в лечението на изгаряния, кожни обриви и пърхот.

Всяка есен разпръсквам сода за хляб в градината – в началото и аз не вярвах, но това е най-добрия съвет, който са ми давали:Содата за хляб  е моят незаменим есенен помощник в градината. Всички знаем, че тя не е вредна (все п…Nov 14 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!