Много емоции даде Бригада нов дом на мило семейство

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Всеки следващ епизод на „Бригада нов дом“ става все по-емоционален. След тежката съдба на Гергана и нейната прекрасна дъщеря Вики, от предаването ни запознават с едно семейство, което с много любов отглежда детето си с увреждания.
Диагнозата, която повечето хора виждат като трудност, всъщност е благословия за Невена и съпруга ѝ Любо – горди родители на малкия Николай. Той е второто дете на семейството, като първото е починало.

Любо е бивш военен, който отсъства през първите 7 години от живота на Ники заради различни мисии в чужбина, включително и в Афганистан. Въпреки това към момента той е основният човек, който се грижи за детето, докато Невена изработва кукли, с които издържа финансово семейството.

Въпреки усилията на семейството, те не успяват да пригодят дома си и да направят условията за живот в него нормални. Намесата на Бригадата им дава всичко това и не само. Дълбоката и искрена емоция на семейството и особено на Невена не остави равнодушен нито един зрител на предаването. Много коментиращи споделят, че са плакали заедно с нея и се радват много за семейството, като им пожелават да са все така сплотени.

Адмирации за Мария и бригада. Майка героиня,прекрасният и талантлив Ники и щастие във очите им. Браво!

Такава чиста радост и много, много любов има в това семейство! Господ здраве да им дава! Прекрасни са! Заслужават това щастие, че и повече!

И плаках и се радвах , много, много емоции! Най стойностното предаване !

Адмирации за спонсорите, Мария и бригадата!

Толкова Искрена Емоция и Радост не съм Виждала отдавна! Напълнихте ми Душата Мило Семейство, Бъдете Здрави 🥰

Милата женичка как се радва само Бог да ви пази и да се радвате все така …

Въпреки отдалечеността на къщата, поне условията в нея са вече на ниво за един нормален живот с необходимите удобства.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!