Лъсна жалката истина за „пиленцата от Монако“ – ето какъв всъщност им е ВИП-ът (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Много шум се вдигна около двойката в „Смени жената“, която зрителите нарекоха с прозвището “ пиленцата от Монако „. Боби и Нина , както са имената на двамата, непрекъснато и показно демонстрират уж луксозен начин на живот, докато всъщност истината е съвсем друга, предават от БЛИЦ.

Напъните на двамата да се представят за част от елита будят само смях и съжаление сред „почитателите“ им, а сега лъсна и поредното доказателство, че всико е лъжа и измама .

Джулиана Гани изобличи Пиленцата от Монако, оказа се, че са… СНИМКИПиленцата от Монако, както са известни Боби Манекена и Нина Димитрова от „Смени жената“, творят гаф …Jun 17 2022vijti.com

пиленцата от Монако

В мрежата бе разпространена шокираща снимка на Нина, която показва нейната същност и доколко може да се причисли в категорията на „ВИП“ персона, за каквато претендира, че е.

Появи се и информация за нейното семейство от Хисаря, която ще ви изненада.

Шокиращата снимка на Нина е направена от нейна съседка, с която е пътувала в автобуса от Хисаря към Пловдив. Нина Пиленцето се качила в 8 часа на рейса, което противоречи изцяло на нейните представи за „ВИП“ и „ЛУКС“.

Нина Пиленцата от Монако

В Хисаря е била при родителите си, които се оказаха доста начетени хора. Майка й е учителка по английски език, а баща й – готвач. Но Нина никога не е имала хубава слава в родния си град. Чантите и дисагите ясно показват, че имало какво да вземе от мама и тате, за да преживеят по време на следващата си ЛУКС почивка.

Шокиращата снимка на Нина от автобуса породи забавни коментари в мрежата. „Сега вече и ние сме „вип“, защото също се водим в автобус“, „Имаше ли червен килим на автогарата и на стълбите на рейса“, „Африканците продават такива чанти на килограм във Франция. Личи си, че е менте. Прилича на мушама“, са само малка част от забавните коментари.

Пиленцата от Монако съвсем не са случайниКадри и снимки инстаграм/dimitrova_nina_world Участието на инфлуенсърите Нина и Боби, по-известни ка…Jun 7 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!