Линда заведе свекървата на сладкарница

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Съпругата и майката на Кирил Петков са първи приятелки и враждата снаха – свекърва не съществува помежду им. Двете дами обичат да прекарват време заедно, а преди дни са били на разходка и на сладкарница по женски в центъра на София.

Mайката на бившия премиер – Венета, която дълги години живееше и работеше в Канада, се е прибрала обратно в родината. Като пенсионер тя разполага с много свободно време за приятни занимания, които споделя със своята единствена снаха. Въпреки че самата Линда е собственичка на заведение за торти и сладкиши, заедно със свекърва си са посетили конкурентна сладкарница, която се намира на пъпа на столицата, в една от преките на „Витошка“.

Цените там са дори по-високи от тези, на които Линда продава своите здравословни десерти, вижда се от справка в менюто. Най-евтините започват от 9,90 лева за парче торта. Явно съпругата на Петков, която твърди, че е на режим и не консумира храни с глутен, захар и лактоза, понякога си позволява да наруши диетата си и да се почерпи с парче класически сладкиш.

Двете със свекърва ѝ предпочели да седнат в градината на сладкарницата въпреки ниските температури и влажното време, защото не искали да се набиват на очи. Това била и една от причините самата Линда все по-рядко да се появява в своето заведение и да има повече помощници, които да я заместват в работните ѝ задължения.

Канадката е близка и с двамата родители на мъжа си. Докато бащата на Кирил – Петко Петков, от 2007 г. живее в България и се вижда ежедневно със сина си, жена му и внучките, съпругата му Венета едва сега реши да прекъсне емигрантския си живот и имала нужда да навакса пропуснатите моменти с тях.

Линда качи 10 кг от стрес / СНИМКИСемейните проблеми са се отразили пагубно на визията на Линда Петкова. Съпругата на Кирил Петков е к…Oct 1 2022vijti.com


Източник: Ретро

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!