Какво си е причинила на лицето?! Камелия се показа без грим СНИМКА

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Фолк звездата Камелия сподели изненадващо стори, с което искаше да покаже печеното си агънце за Гергьовден, но феновете й останаха изненадани от нейния външен вид. 

Изпълнителката на „Луда по тебе“ се показа без грим и втрещи всички. В социалните мрежи подозират, че любимката на няколко поколения българи се е подлагала на естетични и пластични интервенции, с които е прекалила и е заприличала на нищо.

Ясно се вижда, че Камелия има промяна в скулите, които са станали доста по-големи и подпухнали. „Защо си причиня това?! На стари години загуби своя чар“, гневят се в мрежата. Не ни отбягва фактът, че е надула стабилно и устните си.

Неотдавна тя оперира носа си, сложи си фасети и заприлича съвсем на нов човек. Изглежда че хората не могат да я приемат с новата й визия и оттогава има спад и в кариерата си.

„Заприличала е на нещо средно между Памела Андерсън и Донатела Версаче. Винаги е била естествена, какво я удари сега, не знам“; „Явно не може да приеме факта, че остарява и търси начини да предотврати това, но е неизбежно. Нека остаряваме с достойнство. Или, ако се пипа нещо, да бъде добре направено и с мярка, както е при Глория. Но Камелия, Рени и Галена прекалиха и вече не приличат на нищо“, са само част от коментарите в мрежата./show.blitz.bg

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!