И жената на Сергей Станишев се тунингова – Моника на 52 е с вид на модел! (Снимки)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Суетата не е чужда на никоя жена, но малко са тези, които могат да си позволят неограничените възможности, които днешната козметична индустрия предлага. Очевидно обаче финансите не са проблем в семейството на Сергей Станишев, защото половинката му – Моника, се е подложила на доста разкрасителни процедури а резултатът е впечатляващ!

Моника Станишева сияе с чисто нова визия. Половинката на бившия премиер е влязла в ролята на модел и е заснела професионална фотосесия пред обектива на един от най-популярните фотографии в светските среди – Костадин Кръстев – Коко, писа „Ретро“.

Моника Станишева

От кадрите се вижда, че Моника е претърпяла пълна визуална трансформация. Тя е скъсала окончателно с късата прическа и вече се носи с дълга до кръста грива на едри букли като на амазонка. Станишева, която през този май ще навърши 52 години, е  претърпяла и някои фини подобрения по лицето си. От снимките си личи, че кожата й е значително освежена и по нея липсват всякакви несъвършенства и бръчки.
Моника Станишева корекции

Очевидно обаче професионалистите, на които се доверява, работят с мярка и са постигнали желания от нея естествен ефект.

Станишева винаги е впечатлявала с манекенски мерки макар да е родила четири деца. Тя е майка на пораснали сини дъщеря от първия си брак с покойният банкер Венцислав Йосифов. След развода с банкера тя открива любовта в лицето на Сергей Станишев. През май те ще празнуват 10 години щастлив брак, което според българска традиция се нарича „розова сватба“.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!