И Деси Банова ще върти черпака в Hell’s kitchen! Ето кои други звезди са сред участниците:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Едно от най-чаканите кулинарни риалитита, Hell’s Kitchen , започва след броени часове, а продуцентите са се постарали да приковат зрителите пред екрана с изненади този сезон.

А именно, освен кандидатите за кулинарна слава, пред печката ще се изявяват и плеяда родни звезди , обявиха от шоуто. Тази година за първи път в състезанието ще се включат не два, а три отбора, като в третия отбор ще готвят известни българи.

Решението на екипа на Hell’s Kitchen не се понрави на любителите на предаването, които изтъкват, че са се надявали поне в този формат да няма популярни лица.

Два дни преди старта, който е тази вечер (20.02) от 20:00 часа по NOVA, от предаването пуснаха специален тийзър, чрез който да загатнат кои са известните личности, които ще бъдат навиквани от шеф Виктор Ангелов.

Във видеото се виждат силуетите на популярните участници, някои от които обаче действително могат да се разпознаят моментално – къдриците на Деси Банова, профилът на Къци Вапцаров и този на една от най-големите кулинарки сред певиците – Камелия Воче, са сред „ясните“. Остава да видим и кои ще са останалите звездни участници.
[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!